Friday, October 14, 2016

Tukang Jahit Diperlukan dan mencari Si Tukang Jahit.

Assalamualaikum wbh

Lamanya tak blogging..pegghh rindu ya amat pada Blog ini...awalan saya memulakan perniagaan di alam maya. Syukur Alhamdullilah setelah 7 tahun bertapak didalam dunia perniagaan, saya masih dapat bertahan dan juga ianya merupakan satu kepuasan dlm hidup saya.

Sekarang perniagaan saya telah berkembang iaitu :

1. Saya mempunyai produk saya sendiri iaitu Nuurhusna Collection dan juga Laryssa Shawl - FB - NuurhusnaCreativeHijab
2. Saya mempunyai Kedai Jahit Pukal- Fb - Kilang Jahit Pukal - Nuur Husna
3. Saya masih menjual label cloth pakaian - Fb - Kedai Label Cloth Nuurhusna
4. Saya kini menjadi penjual telekung Fb - Nuurhusna - Tulusnya Cinta

dan atas izin Allah swt saya akan buka beberapa perniagaan lagi. InsyaAllah.

Saya tidak melakukan ini semua tanpa bantuan dari anda semua yg sentiasa menyokong dlm apa jua perniagaan saya dan atas izinNya juga. Alhamdullilah dan Terimakasih.

Cuma utk memcapai matlamat saya yg lebih besar, saya ingin menambah pekerja2 saya terutama Tukang Jahit. Agak susah juga wpun kita punya ramai tenaga mahir yg boleh menjahit tp tidak berminat utk menjahit. So siapa berminat utk join team saya, silalah wassap saya. Terimakasih.

Belajar jatuh bangun berniaga dari saya dari awal saya ceburi perniagaan, so join team saya dan insyaAllah sedikit sebanyak nanti anda pelajari bagaimana utk memulakan sebuah perniagaan. InsyaAllah.

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete