Thursday, June 28, 2012

Belajar Menjahit Tudung

Bagi mereka yg berminat utk belajar menjahit tudung sendiri, Nuurhusna amat mengalu alukannya. Ini adalah utk mengalakkan anda utk membuat tudung anda sendiri dengan pelbagai fesyen. Tambahan Aidil Fitri bakal menjelang tiba.

Kelas saya adalah seperti dibawah :

Hari : Sabtu dan Ahad Sahaja
Jam : 3 p.m - 6 p.m
Tempat : Signature Butik, No. 15, Jalan Zirkon 7/7B, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor. Harga : RM100 sahaja.

(Semua disediakan anda cuma bawa Buku Nota, Gunting Kain/Kertas dan Peniti shj. Keistimewaan : Anda diberi 10 pola free. Teknik mudah menjahit tudung . Belajar 1 jenis tudung biasa serta penerangan yg senang difahami, insyaAllah semua jenis fesyen tudung anda tahu menjahitnya.

Telefon No. 0166531840 Terima kasih.

8 comments:

  1. Assalamualaikum..
    Saya berminat utk menghadiri kelas jahit tudung ni.. Blh x bg contact no utk saya tanyakan dengan lebih lanjut.. Ataupun tolong contact saya 0196859422..
    Untuk minggu ni ada kelas tak?? Tq

    ReplyDelete
  2. Salam,
    saya berminat nak join kelas nie..
    stil available lagi x?
    Boley email sy detail x?
    miraahmad90@yahoo.com

    Thankx you.. :)

    ReplyDelete
  3. minat sgt nak join kels jahit tudung mcm ni..skrg masih ade lagi x...?tolong emelkan pd sy jika masih ade kelas seterusnya tQ
    sue_daybee@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. saya berminat utk ikut kelas. still ada lg ke? boleh x emel ke motivate84@gmail.com klu ada lg ye

    ReplyDelete
  5. Sy pon brminat sgt nk bljar wt tdung chiffon 3 layer....pls sms detail kt saya...klau boleh nk join bln 12 ni...klau ade bt klas tlog msg sy yer...0182153159.tq...:-)

    ReplyDelete
  6. nk join this class..available every saturday ngan sunday ke ader certain weekend jer? replya kat atika.walaili@yahoo.com okey =) tQ sgt

    ReplyDelete
  7. Sila lihat update latest class dlm blog yer..

    ReplyDelete
  8. Kursus Yogyakarta
    Kursus Jahit Bordir Jogja Kursus Jahit Bordir Yogya
    LPK NAVITA

    Tempat Pelatihan Orang Mandiri
    Pelatihan Jahit, Kaos, Bordir, Tas, Sulam Pita, Payet, Kreasi Flanel, Aplikasi Kain Perca

    Mudah-Murah-Hemat-Terampil

    Kenapa memilih LPK Navita:
    Berpengalaman sejak 2003
    Berpengalaman dalam Gugus Kendali Mutu Nasional 2009
    Mesin Jahit Bordir Lengkap Kecil-Besar
    Magang
    GRATIS lebih dari 70 Modul Jahit Terbaik EBOOK senilai 500.000
    Biaya Mulai 250rb/program
    Tempat terjangkau(200m ke selatan Jalan Kusumanegara)
    Disediakan asrama bagi yang berasal luar kota yogya
    Terima Order Jahitan Partai Besar/Kecil

    Glagah Uh4/196
    Warungboto Umbulharjo yogyakarta
    PH.(0274)450326/714205

    buka cabang di sleman :
    Perum Sidoarum Blok III Jl. Kepodang S-42
    Godean Sleman Yogyakarta
    HP. 085740028487
    pin bb : 75F08617

    Kursus Menjahit

    ReplyDelete